گروه شیمی منطقه ۱۵ تهران

اخبار و اطلاعات و تازه هااز گروه شیمی منطقه ۱۵ تهران

ظروف یکبار مصرف شفاف وبی رنگ فقط برای غذاهای سرد مناسب هستند ونباید از ان برای نوشیدنی ها وغذاهای داغ استفاده کردعلت هم این است که هنگام ساخت این ظروف برای جلوگیری از شکنندگی از مواد پلاستیکی لایزر استفاده می شوداگر در این ظروف اب داغ یا غذای داغ ریخته شوداین مواد در مواد غذایی حل شده ووارد بدن می شوند این ترکیبات خطرناک بوده وباعث سرطان می شوند

ظروف یکبار مصرف سفید وفوم دار برای غذاهای سردوگرم ومرطوب مناسب هستند اما نباید برای نوشیدنی هاوغذاهای داغ مانند  قهوه، آش، چای که دمای بالایی دارند استفاده کرد استفاده نادرست از ظروف پلی اتیلنی باعث ازاد شدن موادآلی وترکیبات شیمیایی موجود در دیواره ظرف وترکیب انها با مواد غذایی می شودکه مشکلات گوارشی ایجاد می کند    

ظروف یکبار مصرف رنگی توانایی نگهداری رنگ را ندارند به همین دلیل هنگام ریختن غذای داغ درظرف لایه ای رنگ در غذا حل شده و وارد بدن می شود بنابر این بهتر است از انواع رنگی این ظروف به ویژه برای غذاهای داغ استفاده نشود

اگربنا به دلایل بهداشتی ترجیح می دهید در جلسات  ظروف یکبار مصرف استفاده کنید بهتر است ظروف یکبار مصرف تجزیه پذ یر گیاهی را انتخاب کنید در تهیه این ظروف از مواد گیاهی مانند نشاسته، ذرت استفاده شده ودر نتیجه مخاطرات انواع پلاستیکی را ندارند به شرط اینکه از مواد اولیه مرغوب تهیه شده باشند       




گروه شیمی منطقه ۱۵


آخرین پست ها


آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :