تبلیغات
گروه شیمی منطقه ۱۵ تهران - آنتوسیانین ها شناساگرهای طبیعت

گروه شیمی منطقه ۱۵ تهران

اخبار و اطلاعات و تازه هااز گروه شیمی منطقه ۱۵ تهران

کلم سرخ  یک شناساگر بسیار حساس اسید-باز است. که با تغییرات خیلی کم pH تغییر رنگ می دهد.

آنتوسیانین ها شناساگرهای طبیعت

آنتوسیانین ها مسؤل ایجاد رنگ سرخ در تربچه بنفش در کلم سرخ و مخلوط رنگ برگ ها در پاییز هستند.آن ها می توانند با تغییر رنگ رنگ گل ها را پیش و پس از گرده افشانی متفاوت نشان دهند.واژه ی (آنتوسیانین) از دو بخش (آنتو) به معنی (گل) و (سیان)به معنی (آبی)تشکیل شده است. این رنگ دانه ها سه شکل ساختاری دارند.تاکنون 150مورد آنتوسیانین شناخته شده است که همگی ساختاری مشابه سیانین و رنگ های متفاوتی دارند و وقتی که با نسبت های مختلف مخلوط می شوند طیف گسترده ای از رنگ  های قابل توجه گیاهان و گل ها به دست می آید. گیاهان بیش تر شامل مخلوطی از چندآنتوسیانین هستند.

شاید زیباترین نمونه استخراج کلم سرخ باشد. چند برگ از کلم سرخ بردارید و آن ها را درقطعه های کوچک در یک کیسه ی پلاستیکی زیپی قرار دهید. mL20 -30آب داغ به آن بیفزایید.پس از آن که کمی کیسه خنک شد آن را فشار دهید تا به شکل خمیر در آید. و رنگ مایع آبی یا بنفش تیره شود. کیسه را باز کنید و مایع درون آن را در فنجانی بریزید.این مایع استخراج شده از کلم سرخ  یک شناساگر بسیار حساس اسید-باز است. که با تغییرات خیلی کمpH تغییر رنگ می دهد.





گروه شیمی منطقه ۱۵


آخرین پست ها


آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :