درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : محبوبه عطارحمیدی
صفحات جانبی
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
تهران شیمی
اخبار و اطلاعات و تازه های شیمی
کلم سرخ  یک شناساگر بسیار حساس اسید-باز است. که با تغییرات خیلی کم pH تغییر رنگ می دهد.

آنتوسیانین ها شناساگرهای طبیعت

آنتوسیانین ها مسؤل ایجاد رنگ سرخ در تربچه بنفش در کلم سرخ و مخلوط رنگ برگ ها در پاییز هستند.آن ها می توانند با تغییر رنگ رنگ گل ها را پیش و پس از گرده افشانی متفاوت نشان دهند.واژه ی (آنتوسیانین) از دو بخش (آنتو) به معنی (گل) و (سیان)به معنی (آبی)تشکیل شده است. این رنگ دانه ها سه شکل ساختاری دارند.تاکنون 150مورد آنتوسیانین شناخته شده است که همگی ساختاری مشابه سیانین و رنگ های متفاوتی دارند و وقتی که با نسبت های مختلف مخلوط می شوند طیف گسترده ای از رنگ  های قابل توجه گیاهان و گل ها به دست می آید. گیاهان بیش تر شامل مخلوطی از چندآنتوسیانین هستند.

شاید زیباترین نمونه استخراج کلم سرخ باشد. چند برگ از کلم سرخ بردارید و آن ها را درقطعه های کوچک در یک کیسه ی پلاستیکی زیپی قرار دهید. mL20 -30آب داغ به آن بیفزایید.پس از آن که کمی کیسه خنک شد آن را فشار دهید تا به شکل خمیر در آید. و رنگ مایع آبی یا بنفش تیره شود. کیسه را باز کنید و مایع درون آن را در فنجانی بریزید.این مایع استخراج شده از کلم سرخ  یک شناساگر بسیار حساس اسید-باز است. که با تغییرات خیلی کمpH تغییر رنگ می دهد.



   
 
   
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو